Hej, mit navn er Odin Bojsen!

Jeg er uddannet psykoterapeut MPF og tilbyder terapi inden for en lang række områder.

Min tilgang til psykoterapi

De teorier og metoder jeg anvender, har jeg efterprøvet og testet personligt gennem min uddannelse, flere efteruddannelser, en lang karriere og mange års interesse i personlig udvikling. Det er min stærke overbevisning, at det er muligt for alle mennesker at finde balancen mellem indre behov og udefra kommende krav. Og ikke mindst at lære at elske os selv som de mennesker vi er. Det er min mission at få hver enkelt klient til at blomstre som de unikke mennesker de er, finde større glæde, indre ro og balance.

Uddannelse

Jeg er uddannet psykoterapeut inden for flere forskellige fagtraditioner og medlem af Psykoterapeut Foreningen (MPF).
I det udviklingspsykologiske og traumeterapeutiske arbejde bruger jeg min fireårige certificerede uddannelse fra Hildebrandt instituttet. Den tager udgangspunkt i forsknings- og evidensbaserede metoder, der udforsker sammenhængen mellem krop, psyke, nervesystem og udvikling. De seneste fem år er jeg trænet i HeartMath-metoderne, der også er forsknings- og evidensbaserede, og som giver bemærkelsesværdige resultater – især i forhold til stress, angst og vitalisering af nervesystemet.

Jeg er efteruddannet i kropsorienteret traumebehandling og er løbende i supervision hos en autoriseret psykolog – jeg har desuden trænet krops-/psykoterapi og meditation gennem de seneste 25 år.

Endelig er jeg uddannet socialpædagog og har de seneste 23 år arbejdet med børn, unge og voksne – primært inden for psykiatri og bl.a. på de psykiatriske afdelinger under Aarhus Universitetshospital. er

Kontakt mig uforpligtende og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Udtalelse

Job & Trivsel, Århus Kommune

"I mit samarbejde med Odin har han bl.a. været mentor for en ung, arbejdssøgende kvinde med ADHD. Han skabte lynhurtigt et tillidsforhold og blev et vigtigt bindeled mellem hende og ”systemet” – han hjalp hende bl.a. med at få struktur på hverdagen, tog med hende til samtale og støttede hende i jobsøgningen frem til at hun kom i job. Det har stor betydning for borgere med f.eks. en psykisk diagnose, at vi kan bruge en ekstern mentor i deres forløb, da vi ikke altid har specifik viden eller ressourcer til at kunne yde den støtte, borgerne behøver i jobsøgningen."
Marlene Sick
Virksomhedskonsulent
Scroll to Top
Scroll til toppen