Hej, mit navn er Odin Bojsen!

Jeg er uddannet psykoterapeut MPF og tilbyder terapi inden for en lang række områder.

Min tilgang til psykoterapi

De teorier og metoder jeg anvender, har jeg efterprøvet og testet personligt gennem min uddannelse, flere efteruddannelser, en lang karriere og mange års interesse i personlig udvikling. Det er min stærke overbevisning, at det er muligt for alle mennesker at finde balancen mellem indre behov og udefra kommende krav. Og ikke mindst at lære at elske os selv som de mennesker vi er. Det er min mission at få hver enkelt klient til at blomstre som de unikke mennesker de er, finde større glæde, indre ro og balance.

Uddannelse

Jeg er uddannet psykoterapeut inden for flere forskellige fagtraditioner og medlem af Psykoterapeut Foreningen (MPF).

I det udviklingspsykologiske og traumeterapeutiske arbejde bruger jeg min fireårige certificerede uddannelse fra Hildebrandt instituttet. Den tager udgangspunkt i forsknings- og evidensbaserede metoder, der udforsker sammenhængen mellem krop, psyke, nervesystem og udvikling.

De seneste fem år er jeg trænet i HeartMath-metoderne, der også er forsknings- og evidensbaserede, og som giver bemærkelsesværdige resultater – især i forhold til stress, angst og vitalisering af nervesystemet.

Jeg er efteruddannet i kropsorienteret traumebehandling og er løbende i supervision hos en autoriseret psykolog – jeg har desuden trænet krops-/psykoterapi og meditation gennem de seneste 25 år.

Endelig er jeg uddannet socialpædagog og har de seneste 23 år arbejdet med børn, unge og voksne – primært inden for psykiatri og bl.a. på de psykiatriske afdelinger under Aarhus Universitetshospital.

Jørgen A.J. Shop 7dJørgen A.J. Shop 7d
12:01 24 Apr 24
Jeg har haft en session med Odin hvor jeg har fået afklaret nogle ting og set nogle muligheder. Jeg kan varmt anbefale at få terapi hos Odin Bojsen.
Martin SkovMartin Skov
09:27 20 Apr 24
Manglede hjælp til håndtering af stress. Over en måneds tid med ugentlige sessioner fik Odin sat tingene i et bedre perspektiv og jeg følte vi kunne snakke om alt. Odin var forstående, rolig og behagelig. Han forstod mig og mine udfordringer. Jeg vil varmt anbefale ham til andre som måtte døje med stress eller lignende.
Kasper lund jensenKasper lund jensen
20:09 07 May 23
Jeg fandt frem til Odin gennem et familiemedlem, da jeg ikke længere kunne overskue den situation jeg var kommet i, hvor jeg følte at der var for mange forventninger i forhold til, hvor meget jeg kunne leve optil og så stadig have mig selv med i processen.I første omgang søgte jeg hjælp fordi jeg var i en situation, hvor jeg ikke længere kunne overskue hverdagen, og hvor jeg var kommet i en situation, hvor der ikke længere var plads til mig og min udvikling. Gennem samarbejdet jeg indgik med Odin, ændrede dette sig gennem de lidt over 2 år, hvor samarbejdet stod på. Først handlede det om at finde ud af, hvad der gjorder at jeg var i denne situation til at det endte med at hvordan jeg kunne blive ”herre i eget hus” og begynde at finde ud af, hvad der var vigtigt for mig.Ja, jeg er meget tilfreds med min oplevelse af sessionerne fordi Odin har været god til at tage udgangs i de problemstillinger som jeg har haft til den pågældende gang. Derudover har Odin været god til at byde ind med øvelser som han synes vil være gode til det problem der var den pågældende gang.Jeg er blevet bedre til at sætte mig selv først. Og er blevet mere sikker på at jeg træffer de rigtige beslutninger. Hvilket har ført til at jeg er begyndt at hvile mere i mig selv. Det at jeg er blevet bedre til at prioritere mig selv og de ting som er vigtige for mig. Hvilket har givet mig mere overskud. Samtidig med at jeg er blevet bedre til at se de faresignaler som jeg skal passe på, så jeg også ved, hvornår jeg skal begynde at passe på mig selv.Ja jeg er meget tilfreds med forløbet som helhed, og vil varmt anbefale Odin til andre.
Mads JensenMads Jensen
17:08 18 Apr 21
Jeg vil anbefale Odin hos Aarhuspsykoterapeaut.dk. Jeg har gået i et forløb på i alt 12 sessioner. Jeg har været i tvivl om jeg har ADHD og har haft problemer med at føle mig stresset i længere tid. Efter få sessioner mærkede jeg allerede der var gang i noget indeni mig, og kort tid efter var jeg klar over jeg var stressbelastet og ikke have ADHD. Jeg fik nogen gode sessioner med samtaleterapi der har hjulpet mig til at håndterer mit stress og fik dertil lært nogle Heartmath teknikker der har været hjælpsomme for mig selv i hverdagen. Odin arbejdede videre med mig herefter og i dag er jeg helt fri af den følelse af hjertebanken og ubehag i kroppen som jeg har levet med i årevis. Det har givet mig overskud til og styrket mine nærmeste relationer og givet mig ro inden i. Jeg kan kun varmt anbefale at kontakte Odin Bojsen
js_loader

Kontakt mig uforpligtende og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer.

”Jeg fandt frem til Odin gennem et familiemedlem, da jeg ikke længere kunne overskue den situation jeg var kommet i, hvor jeg følte at der var for mange forventninger i forhold til, hvor meget jeg kunne leve optil og så stadig have mig selv med i processen. I første omgang søgte jeg hjælp fordi jeg var i en situation, hvor jeg ikke længere kunne overskue hverdagen, og hvor jeg var kommet i en situation, hvor der ikke længere var plads til mig og min udvikling. Gennem samarbejdet jeg indgik med Odin, ændrede dette sig gennem de lidt over 2 år, hvor samarbejdet stod på. Først handlede det om at finde ud af, hvad der gjorder at jeg var i denne situation til at det endte med at hvordan jeg kunne blive ”herre i eget hus” og begynde at finde ud af, hvad der var vigtigt for mig. Ja, jeg er meget tilfreds med min oplevelse af sessionerne fordi Odin har været god til at tage udgangs i de problemstillinger som jeg har haft til den pågældende gang. Derudover har Odin været god til at byde ind med øvelser som han synes vil være gode til det problem der var den pågældende gang. Jeg er blevet bedre til at sætte mig selv først. Og er blevet mere sikker på at jeg træffer de rigtige beslutninger. Hvilket har ført til at jeg er begyndt at hvile mere i mig selv. Det at jeg er blevet bedre til at prioritere mig selv og de ting som er vigtige for mig. Hvilket har givet mig mere overskud. Samtidig med at jeg er blevet bedre til at se de faresignaler som jeg skal passe på, så jeg også ved, hvornår jeg skal begynde at passe på mig selv. Ja jeg er meget tilfreds med forløbet som helhed, og vil varmt anbefale Odin til andre.”

Kasper Lund Jensen

Scroll to Top
Scroll til toppen