Udtalelser fra klienter og samarbejdspartnere

Læs her nogle udtalelser fra nogle af mine klienter og fra tidligere samarbejderspartnere,
bl.a. fra kommuner og Kriminalforsorgen.

”Jeg havde længe søgt via Google efter forskellige psykologer og psykoterapeuter i Aarhus området og faldt over Odin fordi hans hjemmeside rummede de ønsker jeg havde for et forløb samt flere interessante aspekter som traumeterapi. 

Jeg havde igennem længere tid ønsket at blive klogere på mig selv i relation til indimellem at have stresslignende symptomer og følt udmattelse. Ligeledes skulle jeg netop starte i et nyt og mere krævende job og ønskede derfor at styrke og arbejde med mig selv. Og tanken var også at jeg derigennem ville styrke mit parforhold. 

Mit forløb hos Odin strakte sig blot over 4 mdr. med i alt 6 sessioner. Jeg følte mig virkelig set og hørt hos Odin, som var god til at stille undrende spørgsmål, hvorved jeg ofte havde følelsen af at jeg selv kendte svarene til at få det bedre. Det var nogle behagelige men også hårde samtaler, hvor der blev grædt meget i starten, hvilket for mig føltes som et tegn på forløsning. Jeg gik ofte fra samtalerne med en blanding af udmattelse men også fornyet energi og blik på mig selv og mit liv. Samtalerne og oplysninger derfra arbejdede jeg med imellem samtalerne, og det gav mig også en ro i flere situationer idet jeg havde fået indblik i hvad der var der triggede mig og jeg kunne derigennem arbejde med det. 

Jeg har efterfølgende fået større selvkærlighed, ro og indblik i mig selv og hvorfor jeg reagerer som jeg gør, og det har i den grad styrket mig i mange situationer med  min mand, børn og på arbejde. 

Jeg vil til enhver tid anbefale Odin Bojsen.” 

Karina, 44 år

”Gik hos en behandler der lukkede sin praksis, så fandt jeg frem til Odin Bojsen via internettet. Jeg havde brug for behandling af angst, lydfølsomhed og bearbejdelse af sorg efter mine forældres død. Det blev til et forløb hen over to år, det har både involveret samtaleterapi og brug af Heartmath teknikker. Det har betydet at jeg i dag føler meget mere psykisk robust, har fået bearbejdet sorgen, er blevet fri af angst og at lydfølsomhed i dag ikke er noget problem for mig.”

Kvinde, 55 år

”Jeg blev anbefalet Odin gennem mit arbejde. Jeg troede jeg havde ADHD, fandt med Odins hjælp ret hurtigt frem til at jeg havde stress, som jeg så arbejdede med i det videre forløb. Det blev til 12 sessioner. Det psykoterapeutiske forløbet hos Odin bestod af samtaleterapi og Heartmath teknikker. Forløbet har betydet at jeg har fået brudt mine ”stressmønstre” så jeg i dag kan håndtere min stress, sætte grænser, er mere i balance og har styrket mine nære relationer.”

Mads, 34 år

”Jeg fandt frem til aarhuspsykoterapeut igennem Google. Jeg var netop gået ud af et besværligt parforhold og havde brug for at finde mig selv igen. Jeg gik i et forløb på 9 sessioner henover 8 måneder. I gennem forløbet har jeg lært mig selv godt at kende. Så jeg i dag er mere tro mod mig selv og mine værdier. Er mere i kontakt med mine følelser, er mere glad og er i bedre kontakt med mine omgivelser. Jeg kan varmt anbefale psykoterapi hos Odin Bojsen.”

Mand, 26 år

Kære Odin

1000 tak for at du tog dig tid til M….. , og kunne tilbyde ham et forløb der kunne passe til hans skæve arbejdstider. Han har virkelig været glad for forløbet, og han er supermotiveret for at skulle i gang med at læse. 
Og tak for at du fik åbnet op for refleksion omkring hans relation til hans far. Jeg har jo set børnenes reaktioner i årevis, men børn er jo også loyale overfor deres forældre, så det har været svært for mig at klæde dem på til at sige fra overfor ham.
Der er ingen tvivl om at deres far vil dem det bedste, men han formår desværre sjældent at se deres behov. Jeg tænker, at det godt kan være at M…. får brug for lidt brush op, når han er startet på studiet, så håber jeg at vi må have lov til at kontakte dig igen?

Mor til ung mand med ADD

Jeg vil lige sige – MANGE TAK.. Du er den første som er nået ind til M….  og har gjort en forskel. Måske han var klar eller også havde I bare den rigtige kemi. Uanset – så Tak.

Mor til ung mand med ADHD

”Grundet omstrukturering på min arbejdsplads, var jeg havnet i en situation med en meget selvhævdende leder, det udviklede sig til en en ubehagelig relation, der gennem en længere periode ødelagde troen på mig selv og jeg kunne ikke længere se det gode i mit arbejde, men ej heller i min fritid, jeg har aldrig haft det så psykisk dårligt som jeg havde det i den periode.
Forløbet hos Odin Bojsen var bestående af 3 sessioner over 1,5 månedstid med 2 ugers mellemrum mellem sessionerne.
Min oplevelse af min terapi hos Odin var at jeg blev hørt og forstået. Min tid hos Odin gav mig afklaring over situationen, hvad der var sket, hvad jeg kunne have gjort anderledes, og hvilke faktorer som jeg ikke har haft en jordisk chance for at kunne ændre. Jeg havde brug for at forstå hvad der var sket, og at det ikke var hos mig som problemet lå, og at den behandling jeg har modtaget fra min daværende arbejdsgiver ikke kunne have været anderledes.

Derudover har jeg fået en dybere ro, og et kendskab til mig selv og min person. Kendskab til hvorfor jeg reagerer på situationer som jeg gør, og hvordan jeg kan begynde og bryde de mønstre som idag sidder på rygraden.

Jeg kan varmt anbefale psykoterapi hos Odin Bojsen.”

Christian, 26 år

”Jeg fandt frem til Odin gennem et familiemedlem, da jeg ikke længere kunne overskue den situation jeg var kommet i, hvor jeg følte at der var for mange forventninger i forhold til, hvor meget jeg kunne leve optil og så stadig have mig selv med i processen. I første omgang søgte jeg hjælp fordi jeg var i en situation, hvor jeg ikke længere kunne overskue hverdagen, og hvor jeg var kommet i en situation, hvor der ikke længere var plads til mig og min udvikling. Gennem samarbejdet jeg indgik med Odin, ændrede dette sig gennem de lidt over 2 år, hvor samarbejdet stod på. Først handlede det om at finde ud af, hvad der gjorder at jeg var i denne situation til at det endte med at hvordan jeg kunne blive ”herre i eget hus” og begynde at finde ud af, hvad der var vigtigt for mig. Ja, jeg er meget tilfreds med min oplevelse af sessionerne fordi Odin har været god til at tage udgangs i de problemstillinger som jeg har haft til den pågældende gang. Derudover har Odin været god til at byde ind med øvelser som han synes vil være gode til det problem der var den pågældende gang. Jeg er blevet bedre til at sætte mig selv først. Og er blevet mere sikker på at jeg træffer de rigtige beslutninger. Hvilket har ført til at jeg er begyndt at hvile mere i mig selv. Det at jeg er blevet bedre til at prioritere mig selv og de ting som er vigtige for mig. Hvilket har givet mig mere overskud. Samtidig med at jeg er blevet bedre til at se de faresignaler som jeg skal passe på, så jeg også ved, hvornår jeg skal begynde at passe på mig selv. Ja jeg er meget tilfreds med forløbet som helhed, og vil varmt anbefale Odin til andre.”

Kasper Lund Jensen

”Jeg var i en situation, hvor jeg var tæt på at brænde ud arbejdsmæssigt, og jeg ville gerne fange det i opløbet. Derfor aftalte jeg med min chef, at jeg ville prøve et terapi-forløb, og han foreslog Odin. 
Det var en ubetinget positiv oplevelse, hvor jeg allerede efter første session følte, at jeg gik hjem med noget, jeg kunne arbejde videre med. Alt foregik stille og roligt – nede på jorden – og det var dét, jeg havde brug for. Odin er et meget sympatisk menneske, der virkelig lytter, og jeg oplevede også, at han bragte andre og meget relevante emner i spil, end dem jeg selv havde tænkt på. Det var godt på både et professionelt og personligt plan og fik mig ovenpå igen.”

Ole, 28 år

”Jeg fik kontakt til Odin, da jeg har ADHD og har været tilknyttet kriminalforsorgen og Retspsykiatrisk ambulatorium.  Odin er et meget sympatisk og nærværende menneske han har været god til at møde mig hvor jeg er og give tilpas med og modspil. Mit behandlingsforløb varede i 3 år og har medvirket til en meget positiv udvikling, jeg afbrød en påbegyndt kriminel løbebane og kom ud af et svært misbrug, det har bl.a. det betydet, at jeg i dag har en god stabil tilværelse og er under uddannelse.”

Mand, 25 år

Jeg fik kontakt til Odin, da jeg har ADHD og på det tidspunkt var tilknyttet kriminalforsorgen. Hans tilgang kom bag på mig, for jeg oplevede, at han virkelig ville og kunne hjælpe mig – bære lidt af læsset og tage sig tid til at støtte mig i ting, som jeg ellers ikke troede, jeg kunne få hjælp til. Andre ”kommune-mennesker”, jeg har mødt, kan ofte ha’ en lidt stram måde at være på, men Odin møder mig dér, hvor jeg er. Han er enormt venlig – ”large” – og har en god menneskelig forståelse. Mit coachingforløb har nu varet i 1 ½ år og medvirket til en positiv udvikling, der bl.a. har betydet, at jeg i dag er under uddannelse.

Kvinde, 22 år

”Da min 10-årige dreng er anbragt uden for hjemmet, er jeg blevet tilbudt forældretræning. Her blev min sagsbehandler og jeg blev anbefalet Odin Bojsen, det viste sig at være et godt valg. Jeg fik hurtigt tillid til Odin, følte mig forstået og lyttet til, oplevede at han kunne hjælpe og støtte mig igennem hele forløbet, han er virkelig god til sit arbejde. Forældretræningsforløbet har betydet at jeg har lært at tackle konflikter konstruktivt, ser det positive, håndterer det negative og ikke mindst har fået en meget bedre relation til min søn.”​

Kvinde, 28 år

”Jeg vil anbefale Odin hos Aarhuspsykoterapeaut.dk. Jeg har gået i et forløb på i alt 12 sessioner. Jeg har været i tvivl om jeg har ADHD og har haft problemer med at føle mig stresset i længere tid. Efter få sessioner mærkede jeg allerede der var gang i noget indeni mig, og kort tid efter var jeg klar over jeg var stressbelastet og ikke have ADHD. Jeg fik nogen gode sessioner med samtaleterapi der har hjulpet mig til at håndterer mit stress og fik dertil lært nogle Heartmath teknikker der har været hjælpsomme for mig selv i hverdagen. Odin arbejdede videre med mig herefter og i dag er jeg helt fri af den følelse af hjertebanken og ubehag i kroppen som jeg har levet med i årevis. Det har givet mig overskud til og styrket mine nærmeste relationer og givet mig ro inden i. Jeg kan kun varmt anbefale at kontakte Odin Bojsen.”

Mads Jensen

”Manglede hjælp til håndtering af stress. Over en måneds tid med ugentlige sessioner fik Odin sat tingene i et bedre perspektiv og jeg følte vi kunne snakke om alt. Odin var forstående, rolig og behagelig. Han forstod mig og mine udfordringer. Jeg vil varmt anbefale ham til andre som måtte døje med stress eller lignende.”

Martin Skov

Fra mit samarbejde med kommuner

”I mit samarbejde med Odin har han bl.a. været mentor for en ung, arbejdssøgende kvinde med ADHD. Han skabte lynhurtigt et tillidsforhold og blev et vigtigt bindeled mellem hende og ”systemet” – han hjalp hende bl.a. med at få struktur på hverdagen, tog med hende til samtale og støttede hende i jobsøgningen frem til at hun kom i job.

Det har stor betydning for borgere med f.eks. en psykisk diagnose, at vi kan bruge en ekstern mentor i deres forløb, da vi ikke altid har specifik viden eller ressourcer til at kunne yde den støtte, borgerne behøver i jobsøgningen.”

Marlene Sick

Virksomhedskonsulent, Job & Trivsel, Århus Kommune


”Jeg har flere gange samarbejdet med Odin omkring borgere, med problematikker, der ligger ud over det sædvanlige. F.eks. hjalp Odin i et anger management-forløb omkring en meget udadreagerende borger, hvor Odin qua sin faglige baggrund kunne hjælpe. ”

Anni Lai Arve

Virksomhedskonsulent, Job og Uddannelse, Aarhus Kommune

"Jeg har bla haft samarbejde med Odin omkring en ung mand med autismespektrum forstyrrelse. Den unge mand havde ligeledes en kriminel baggrund.

Samarbejdet med Odin var ligeledes et samarbejde med kriminalforsorgen som Odin også skulle indgå i.

Både hvad angår fleksibilitet i samarbejde og de krav der kan blive stillet her, samt at kunne se den unge i et lys af udfordringer og ressourcer uanset baggrundshistorie er noget man trygt kan stole på at Odin formår"

Gitte M. Baumann

Projektkoordinator / vejleder

Scroll to Top
Scroll til toppen