Aarhus Psykoterapeut
– en tryg vej til større psykisk velvære

Genfind dig selv og din glæde med psykoterapi

Der kan være flere årsager til, at du overvejer at opsøge en psykoterapeut. Måske står der noget i vejen for, at du kan være glad og fri til at være dig selv, At du kan tage din plads i verden og ha’ det godt med dine omgivelser.

 

Måske udfordres du af manglende selvværd og selvtillid. Du kan opleve problemer i dine nære relationer – eller måske har du bekymringer, angst eller negative tanker om dig selv. Det kan også være, at du føler dig depressiv eller har problemer med at sætte grænser eller har andre uhensigtsmæssige mønstre. 

 

Psykoterapi kan være en nænsom og effektiv vej tilbage til den tilværelse, du helst vil leve.

Tid og rum til dine udfordringer

Når du går i terapeutisk forløb hos mig, tager vi udgangspunkt i den undersøgende samtale. Det betyder, at vi sammen afdækker dine udfordringer med en ikke-konfronterende tilgang – altså, hvor du kan føle dig afslappet og tryg ved at fortælle. Undervejs arbejder vi både med det mentale, kroppen, sanserne og følelserne. I den sammenhæng benytter jeg ofte mentaltrænings redskabet HeartMath.

I min klinik arbejder jeg primært med voksne uden behov for psykiatrisk behandling. Jeg beskæftiger mig især med traumeterapi og stress, men kontakt mig gerne og fortæl, hvad du kæmper med. Vi tager den tid, du behøver, og du bliver støttet i at være med det, der er, og det som opstår undervejs..

Traumeterapi
Stressbehandling

Et forløb tilpasset dig

I terapien går vi sammen på opdagelse, så du lærer dig selv bedre at kende – og du kortlægger, hvad der hindrer dig i at skabe det liv, du gerne vil ha’.
Når vi oplever at blive mødt, set og hørt, åbner muligheden for udvikling sig. Vi finder frem til, hvad der fungerer for dig i tilværelsen, og hvilke styrker der har hjulpet dig igennem livet. Det vil danne afsæt for, at du kan acceptere og bearbejde det, som er svært og udfordrende og hermed opnå ny læring og udvikling. Et terapeutisk forløb strækker sig typisk over en periode med regelmæssige sessioner ca. hver anden uge. En session varer 1½ time, så vi har god tid til det, som er vigtigt for dig.

Kontakt mig uforpligtende og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer.

“Jeg fik kontakt til Odin, da jeg har ADHD og på det tidspunkt var tilknyttet kriminalforsorgen. Hans tilgang kom bag på mig, for jeg oplevede, at han virkelig ville og kunne hjælpe mig – bære lidt af læsset og tage sig tid til at støtte mig i ting, som jeg ellers ikke troede, jeg kunne få hjælp til. Andre ”kommune-mennesker”, jeg har mødt, kan ofte ha’ en lidt stram måde at være på, men Odin møder mig dér, hvor jeg er. Han er enormt venlig – ”large” – og har en god menneskelig forståelse. Mit coachingforløb har nu varet i 1 ½ år og medvirket til en positiv udvikling, der bl.a. har betydet, at jeg i dag er under uddannelse. ”
Kvinde, 22 år

Priser og betingelser:

Individuelle sessioner, varighed 90 minutter.
Aflysning på SMS senest 24 timer inden begyndelsestidspunktet for den aftalte session, herefter beregnes fuld betaling.

1050,-

for 90 min

Scroll to Top
Scroll til toppen