Heart Math

Videnskabeligt dokumenteret mentaltræning – med din mobil

HeartMath er en ekstremt enkel og effektiv metode til at opnå større mental balance og følelsesmæssig kontrol.

Metoden er et effektivt alternativ til f.eks. meditation, der kan give dig den samme behagelige ro som mindfulness. Da man træner ved hjælp en mobil-enhed, oplever mange endda, at det er lettere at anvende HeartMath, da skærmen giver et fokuspunkt for opmærksomheden.

Odin.R.Bojsen.kvinde.vejrtrækning

Videnskabeligt dokumenteret

HeartMath bygger på to årtiers forskning i, hvordan hjertets elektroniske impulser påvirker vores hjerne, nervesystem og hormonproduktion. HeartMath er derfor ikke baseret på tro, men viden.

Når vi oplever f.eks. vrede, angst, bekymring eller stress påvirkes vores hjerterytme. Fra hjertet sendes signal til hjernen, som aktiverer kroppens forsvarsmekanismer. Når det sker, er vores tanker og følelser ikke længere balancerede, vi yder ikke vores bedste og vores dømmekraft svækkes.

Hurtig og mærkbar effekt

Med HeartMath-træning kan du kort fortalt synkronisere tanker og hjerterytme. Under træningen bringes din mentale tilstand i sync med din hjerterytme, og du mærker allerede under den første session, hvordan du genfinder den mentale balance.

Du vil hurtigt opleve større velvære, skærpet koncentration og en markant øget evne til at håndtere bl.a. stress, vrede og angst.

Læs mere om videnskaben bag her...

Kontakt mig uforpligtende og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer.

“Gik hos en behandler der lukkede sin praksis, så fandt jeg frem til Odin Bojsen via internettet. Jeg havde brug for behandling af angst, lydfølsomhed og bearbejdelse af sorg efter mine forældres død. Det blev til et forløb hen over to år, det har både involveret samtaleterapi og brug af Heartmath teknikker. Det har betydet at jeg i dag føler meget mere psykisk robust, har fået bearbejdet sorgen, er blevet fri af angst og at lydfølsomhed i dag ikke er noget problem for mig"
Kvinde 55 år, forløb på Ca. 30 sessioner hen over 2 år
Scroll til toppen