Kan HeartMath behandle ADHD
symptomer?

Aarhus psykoterapeut træner dig i HeartMath og hjælper dig til at forbedre din livskvalitet, så du opnår at leve godt med ADHD.  HeartMath teknikkerne gør det muligt for dig at optimere dine indlæringsevner og forbedre dine evner til at håndtere konflikter, hvilket netop er nogle af de områder, hvor ADHD ofte giver udfordringer.

Det er påvist, at der kan måles forbedring i arbejdshukommelse og derigennem betydelig forbedret indlæringsevne efter få behandlinger. Dette er bl.a. dokumenteret i en videnskabelig undersøgelse fra 2015, hvor børn 9-13 år med ADD og ADHD dagligt brugte HeartMath teknikker og formåede at håndtere dagligdagen på en bedre måde.  Effekten var tydelig på konfliktniveauet med deres familie. Børnene oplevede også at kunne fungere bedre socialt og fagligt i skolen og i deres øvrige færden i deres nærmiljø.

Kilde: Coherence training in children with attention-deficit hyperactivity disorder: cognitive functions and behavioral changes. Alternative Therapies in health and medicine. Juli 2012

Scroll to Top
Scroll til toppen